Ediția a II a Spectacolului-concurs „Bucuria de a fi creștin”

Duminică, 1 iunie 2014, în incinta Casei Municipale de Cultură din localitatea Gherla, s-a desfășurat a II-a  ediție a spectacolului-concurs „Bucuria de a fi creștin”, la care  au participat elevi ai școlilor gimnaziale și liceale, precum și tineri din grupele de cateheză a parohiilor  din cuprinsul Protopopiatului Ortodox Gherla.
În prima parte a spectacolului peste cincizeci de copiii au putut prezenta publicului recitalurile pregătite la cele trei secțiuni: teatru, poezie și proba muzicală.
În cea de a doua parte, interpreții de muzică populară: Roxana Suciu și Radu Lazăr  au susținut pentru cei prezenți un recital de muzică tradițională.
La final Părintele Protopop Iulian Paul Isip a prezentat rezultatele jurizării și i-a felicitat pe tinerii câștigători, care vor reprezenta Protopopiatul Gherla în faza Eparhială.
Astfel, rezultatele concursului au fost următoarele:
secțiunea poezie
 locul I: Pop Dan Andrei (Cătina),
 locul II: Cosma Roxana (Băița),
 locul III: Pavel Daria din parohia Gherla III.
secțiunea muzică
locul I: Farcaș Ionuț (Gherla II),
 locul II: Bob Narcisa și Micu Gabriel Ovidiu (Dăbâca),
 locul III:  Roman Ioana (Gherla III) și Ungureșan Ioana Andreea (Cătina)
secțiunea teatru
 locul I: Zegrean Simina și Pop Andreea (Gherla IV ),
 locul II: Mărginean Marinela, Chezan Felician, Blăjan Bogdan, Mârza Lorena Ioana, Dan Dănuța Adina, Vârva Adriana, Deac Adelina, Rotar Romina (Țaga),
 locul III: Rus Gabriela și  Coste Valentin Ionuț (Aluniș).

La Părintele Protopop Paul Isip, a felicitat pe tinerii câşigători, care vor reprezenta Protopopiatul Gherla în faza eparhială a concursului precum şi pe toţi participanţii care au oferit un adevărat spectacol de poezieşi cânt creştin şi românesc în acelaşi timp.

Pr.Marcel Gheberta

Dancers in Red


ARHIVĂ STIRI
Iunie 2014
L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
<<APRILIE 2014   IUNIE 2014>>

SINAXAR

EVENIMENTE

Ediția a II a Spectacolului-concurs „Bucuria de a fi creștin”

Duminica,1 Iunie 2014

   Duminică, 1 iunie 2014, în incinta Casei Municipale de Cultură din localitatea Gherla, s-a desfășurat a II-a ediție a spectacolului-concurs „Bucuria de a fi creștin”, la care au participat elevi ai școlilor gimnaziale și liceale, precum și tineri din grupele de cateheză a parohiilor din cuprinsul Protopopiatului Ortodox Gherla......

 

Site realizat de Misca Stefan


Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.