Intrunirea cercului preotesc Gherla în Parohia Bunesti

         De praznicul Bunei Vestiri credincioșii parohiei Bunești din protopopiatul Gherla au avut bucuria de a avea în mijlocul lor preoții ce întrunesc cercul pastoral misionar Gherla, care au sîvârșit Taina Sfântului Maslu.
Astfel că de la orele 18.00 au fost așteptați de către părintele paroh Justin Săvărășan, preoții slujitori ai parohiilor învecinate care în frunte cu părintele Paul Iulian Isip, Protopopul de Gherla au slujit Taina Sfântului Maslu spre bucuria și mângâierea sufletească și trupească a credincioșilor. Cuvântul de învățătură a fost rostit de către părintele Ioan Morar din Gherla care a subliniat faptul că este important a-l căuta pe Dumnezeu, oferind ca exemplu tematic pe Zaheu vameșul, care a căutat să-l vadă și să fie văzut de Mântuitorul. Acest lucru este cu atât mai important acum când Biserica se află în călătoria Postului Mare înspre Învierea Mântuitorului Hristos și a noastră în același timp.
      Părintele Protopop a subliniat mesajul praznicului Bunei Vestiri care se adresează fiecărui creștin în parte, deoarece mântuirea adusă de Hristos are în vedere întreaga umanitate. Părintele paroh a mulțumit în același timp preoților prezenți cât și credincioșilor care au făcut biseric și mai frumoasă prin prezența lor.
       Astfel de manifestări duhovnicești vor continua și în următoarele zile în parohia Bunești datorită strădaniei preotului paroh care a făcut deja o tradiție ca în fiecare an cea de-a doua săptămână a postului mare să fie una duhovnicească prin slujbe zilnice și prezența unor personalități duhovnicești marcante.

                                                                                    

preot Ormenisan Marius

Alunis
Alunis
Alunis
Alunis
Alunis
Alunis

ARHIVĂ STIRI
Martie 2013
L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
<<FEBRUARIE 2013   APRILIE 2013>>

SINAXAR

EVENIMENTE

Intrunirea cercului preotesc Gherla în Parohia Bunesti

Luni,25 Martie 2013

De praznicul Bunei Vestiri credincioșii parohiei Bunești din protopopiatul Gherla au avut bucuria de a avea în mijlocul lor preoții ce întrunesc cercul pastoral misionar Gherla, care au sîvârșit Taina Sfântului Maslu......

 

Site realizat de Misca Stefan


Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.