”Festivalul tinerilor” la Protopopiatul Gherla

                

Municipiul Gherla s-a bucurat azi, 05.11.2013, de o adevărată competiție sportivă la secțiunea sport a Festivalului tinerilor, faza pe protopopiat, festival organizat în parteneriat Biserică - Școală. Pentru această etapă, s-au calificat patru echipe de fotbal, coordonate, fiecare, de  profesorii de religie împreună cu cei de sport: Liceul Ana Ipătescu – clasa a IX-a, prof. de religie, Sixai Loredana, Liceul  Petru Maior – clasa a X-a, prof.de religie, Moldovan Ioan, Liceul Tehnologic – clasa a X-a, prof.de religie Beleni Felicia, Școala Gimnazială Iclod, clasa a VIII-a, prof. de religie Sălăjan Monica.

Școala gazdă a competiției a fost Liceul Teoretic Ana Ipătescu, organizatori fiind alături de protopopiatul Gherla, prin prezența Pr. Protop. Paul Isip, prof.de religie Câmpean Ciprian, profesorii de sport și conducerea școlii.

Câștigători au fost, fără îndoială, toți elevii prezenți, care la final au fost răsplătiți, fiecare, cu câte o distincție și o carte: Mai putem trăi frumos? de ÎPS. Mitropolit Andrei Andreicuț.

Reprezentarea protopopiatului Gherla la ultima fază a festivalului va fi asigurată de clasa a X-a de la Liceul Teoretic Petru Maior.

Sperăm într-o reprezentare frumoasă, prin elevii noștri și la gala festivalului, pentru a da în felul acesta un răspuns afirmativ la întrebarea ÎPS-ului Mitrop. Andrei, dacă mai putem trăi frumos.       

Prof. Ciprian CÂMPEAN

Dancers in Red
Dancers in RedDancers in RedDancers in Red
Dancers in Red
Dancers in Red
Dancers in Red
Dancers in Red
Dancers in Red
Dancers in Red

ARHIVĂ STIRI
Noiembrie 2013
L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
<<OCTOMBRIE 2013   DECEMBRIE 2013>>

SINAXAR


EVENIMENTE

”Festivalul tinerilor” la Protopopiatul Gherla

5 Noiembrie 2013

          Municipiul Gherla s-a bucurat azi, 05.11.2013, de o adevărată competiție sportivă la secțiunea sport a Festivalului tinerilor, faza pe protopopiat, festival organizat în parteneriat Biserică - Școală. Pentru această etapă, s-au calificat patru echipe de fotbal, coordonate, fiecare, de profesorii de religie împreună cu cei de sport: Liceul Ana Ipătescu – clasa a IX-a, prof. de religie, Sixai Loredana, Liceul Petru Maior – clasa a X-a, prof.de religie, Moldovan Ioan, Liceul Tehnologic – clasa a X-a, prof.de religie Beleni Felicia . ....

 

Site realizat de Misca Stefan


Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.