Speranta si bucurie la inceput de an scolar

                

Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Ortodox Gherla, alături de câțiva oameni generoși, a venit în sprijinul mai multor copii care provin din familii cu o situație financiară precară. Astfel, au fost împărțite daruri constând în îmbrăcăminte și încălțăminte nouă, rechizite școlare și alimente la domiciliul fiecărui copil.

Bucuria pe care ne-au transmis-o acești îngerași nevinovați, la primirea darurilor, ne-a întărit încă odată convingerea că atunci când dăruim, noi dobândim…

            În protopopiatul nostru, și nu numai, sunt multe familii care se confruntă cu lipsa strictului necesar. În rândul asistaților noștri social sărăcia acționează în două sensuri: fie copii nu se pot prezenta la școală din cauza neputinței părinților de a le cumpăra haine și rechizite, fie sunt nevoiți să contribuie la întreținerea familiei, ceea ce nu le permite să aloce timp învățăturii.

            Din păcate, fără educație și școală, visurile acestor tineri se pierd în statistici îngrijorătoare și, de cele mai multe ori, în sărăcie. Totuși ne bucurăm , că din puținul nostru am reușit, la început de an școlar, să sprijinim speranța câtorva vlăstare tinere să devină oameni onești și utili societății.

            Speram ca pe viitor, împreună cu dumneavoastră, să aducem zâmbetul pe chipul câtor mai mulți copii care nu îndrăznesc, decât cu sfială și cu eforturi mari, să spere la un viitor mai bun.

Asistent Social : Elena Gheberta

Dancers in Red

ARHIVĂ STIRI
Septembrie 2013
L M M J V S D
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
<<AUGUST 2013   OCTOMBRIE 2013>>

SINAXAR

EVENIMENTE

Speranta si bucurie la inceput de an scolar

Septembrie 2013

          Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Ortodox Gherla, alături de câțiva oameni generoși, a venit în sprijinul mai multor copii care provin din familii cu o situație financiară precară. Astfel, au fost împărțite daruri constând în îmbrăcăminte și încălțăminte nouă, rechizite școlare și alimente la domiciliul fiecărui copil. ....

 

Site realizat de Misca Stefan


Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.