A doua ediție a proiectului filantropic ” Sărbători binecuvântate pentru 90 de copii și persoane vârstnice”, la Gherla

            

          Prin proiectul filantropic ”Sărbători binecuvântate pentru 90 de copii și persoane vârstnice”, care se află la cea de-a doua ediție, Protopopiatului Ortodox Gherla dorește, ca împreună cu dumneavoastră, să fie mai aproape de copii care-și trăiesc viața în sărăcie, de cei pentru care singurătatea și lipsurile sunt cel mai greu de suportat în perioada sărbătorilor.
          Proiectul a izvorât din dorința de a face ca bucuria să apară pe fețele brăzdate de lacrimi a oamenilor fără nici o speranță, pentru a fi alături de cei abandonați, pentru a întinde o mână de ajutor copiilor care muncesc cot la cot cu părinții lor, neputând să se bucure de copilărie.
       Postul Crăciunului este un binecuvântat moment pentru a deveni mărturisitori ai bucuriei.
         Acum este momentul să fim mai aproape de cei singuri, săraci și bolnavi. Încet se apropie Crăciunul și toți ne lăsăm vrăjiți de magia sărbătorilor de iarnă, îl aștetăm cu mult drag pe Moș Crăciun, numai că el uită uneori de oamenii nevoiași.
           Așa că noi, Biroul de Asistență Socială a Protopopiatului Gherla, îi reamintim Moșului că există și acești oameni triști care-l așteaptă cu multă bucurie în pragul casei.
            Vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați campaniei noastre și să vă transformați în Moș Crăciun pentru un copil sau vârstnic, care vă va mulțumi chiar dacă nu vă cunoaște.
              Moș Crăciun trebuie să ajungă și la copii și vârstnicii săraci... Ajutați-ne să-l ajutăm!
          În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie vom aduna fonduri pentru a cumpăra hăinuțe noi copiilor aflați în evidența noastră, vom aduna pachete constând în produse alimentare, produse de igienă, jucării etc.
         Puteți de asemenea să pregătiți dumneavoastră un cadou cu tot ceea ce credeți că și-ar dori un copil sau vârstnic să găsească sub brad.
           Toate darurile vor fi colectate la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, str. Bobâlna, nr. 53B. De aici vor fi distribuite, în prag de Sărbători, celor 90 de copii și persoane vârstnice care se află în evidența noastră. Mântuitorul se naște pentru a ne dărui din belșug bucuria Vieții. Să ne deschidem inimile pentru a primi acest neprețuit dar și să devenim la rândul nostru izvoare de bucurie pentru aproapele.

 

asistent social Elena Gheberta


ARHIVĂ STIRI
Noiembrie 2014
L M M J V S D
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6  
<<OCTOMBRIE 2014   DECEMBRIE 2014>>

SINAXAR

EVENIMENTE

A doua ediție a proiectului filantropic ” Sărbători binecuvântate pentru 90 de copii și persoane vârstnice”, la Gherla

Noiembrie 2014

         Prin proiectul filantropic ”Sărbători binecuvântate pentru 90 de copii și persoane vârstnice”, care se află la cea de-a doua ediție, Protopopiatului Ortodox Gherla dorește, ca împreună cu dumneavoastră, să fie mai aproape de copii care-și trăiesc viața în sărăcie, de cei pentru care singurătatea și lipsurile sunt cel mai greu de suportat în perioada sărbătorilor. Proiectul a izvorât din dorința de .

 

Site realizat de Misca Stefan


Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.