Speranţă şi bucurie la început de an școlar

     Protopopiatul Ortodox Gherla, alături de oamenii cu sufletul mare de pe raza Municipiului Gherla și nu numai, a venit în sprijinul mai multor copii care provin din familii cu o situație financiară precară.
     În urma campaniei filantropice lansate în preajma noului început de an școlar, 78 de copii din localităţile Gherla, Mintiu Gherlii, Nicula, Iclod şi Fizeșu Gherlii, care se află în evidența Biroului de Asistență Socială a Protopopiatului, au primit ghiozdane complet echipate, iar o parte dintre ei încălţăminte nouă.
     Darurile au fost împărțite la domiciliul fiecărui copil de către asistentul social al Protopopiatului, însoţit de membrii ai „Asociaţiei Tinerilor Creştini Ortodocşi Gherla”.
          Proiectul în cadrul căruia au fost donate rechizitele are ca și obiectiv strategic prevenirea abandonului școlar și îmbunătățirea calității vieții familiilor cu venituri precare, prin oferirea de obiecte necesare micuților în vederea începerii noului an școlar.
         Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să ducem la bun sfârşit Campania începută, şi celor care în mod constant ne sunt alături în proiectele pe care le desfăşurăm.

Asistent social: Elena Gheberta

 

 

 

ARHIVĂ STIRI
Septembrie 2015
L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 0 1 2
3 4 5 6 7    
<<August 2015   Octombrie 2015>>
SINAXAR
EVENIMENTE

Speranţă şi bucurie la început de an școlar

Septembrie 2015

          Protopopiatul Ortodox Gherla, alături de oamenii cu sufletul mare de pe raza Municipiului Gherla și nu numai, a venit în sprijinul mai multor copii care provin din familii cu o situație financiară precară. În urma campaniei filantropice lansate în preajma noului început de an școlar, 78 de copii din localităţile Gherla, Mintiu Gherlii, Nicula, Iclod şi Fizeșu Gherlii, care se află în evidența Biroului de Asistență Socială a Protopopiatului, au primit ghiozdane complet echipate, iar o parte dintre ei încălţăminte nouă. . .....

 

Site realizat de Misca Stefan


Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.