Daruri de Crăciun pentru 150 de copii nevoiaşi în urma campaniei „Toţi copii merită să zâmbească de Crăciun”

          

În urma campaniei filantropice „Toţi copiii merită să zâmbească de Crăciun” demarată de către Asociaţia Filantropia Ortodoxă Gherla şi Protopopiatul Ortodox, peste 150 de copii nevoiaşi din localitatea Gherla şi împrejurimi, s-au bucurat de daruri frumoase cu prilejul sărbătorilor de iarnă.
       În perioada 15 noiembrie-15 decembrie s-au colectat daruri la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, iar de aici fiind distribuite, în prag de sărbători, la domiciliul fiecărui copil. Ne-am bucurat de implicarea activă, în această campanie, a copiilor din grupa mare de la Grădiniţa „Căsuţa Fermecată” ajutaţi de educatoarele Martina Merkler şi Alexandra Rusu, de elevii clasei a IV-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Step by Step din Gherla, îndrumaţi de învăţătoarele: Loredana Panait şi Raluca Bunea, precum şi de implicarea elevilor de la liceele „Petru Maior” , „Ana Ipătescu” şi Liceul Tehnologic din Gherla.
           De asemenea, cadourile adunate în urma concertului caritabil „Colind cu glas de argint” organizat în data de 15 decembrie 2016, au fost împărţite familiilor pe care Protopopiatul Gherla şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă le are în evidenţă.
             Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în această campanie, ajutându-ne să aducem bucuria în sufletul copiilor care uitaseră ce înseamnă spiritul Sărbătorilor.

 

 

Asistent social: Elena Gheberta

ARHIVĂ STIRI
Decembrie 2016
L M M J V S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4        
<<Noiembrie 2016   Ianuarie 2017>>
SINAXAR
EVENIMENTE

Daruri de Crăciun pentru 150 de copii nevoiaşi în urma campaniei „Toţi copii merită să zâmbească de Crăciun”

Decembrie 2016

   În urma campaniei filantropice „Toţi copiii merită să zâmbească de Crăciun” demarată de către Asociaţia Filantropia Ortodoxă Gherla şi Protopopiatul Ortodox, peste 150 de copii nevoiaşi din localitatea Gherla şi împrejurimi, s-au bucurat de daruri frumoase cu prilejul sărbătorilor de iarnă. În perioada 15 noiembrie-15 decembrie s-au colectat daruri la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, iar de aici fiind distribuite, în prag de sărbători, la domiciliul fiecărui copil. Ne-am bucurat de implicarea activă, în această campanie, a copiilor din grupa mare de la Grădiniţa „Căsuţa Fermecată” ajutaţi de educatoarele Martina Merkler şi Alexandra Rusu, de elevii clasei a IV-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Step by Step din Gherla,. .....

 

Site realizat de Misca Stefan


Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.