ACTIVITATI PE TARAM SOCIAL 2013

 

           

Proiectul " Ospăţul Credinţei din Belşugul Bunătăţii" la Gherla cu ocazia Praznicului Învierii Mântuitorului, Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Ortodox Gherla a organizat în data de 7 mai 2013, o activitate caritabilă constând în oferirea unei mese festive pentru aproximativ 70 de asistaţi social. Prin intermediul acestei acţiuni filantropice s-a încercat dăruirea unui strop de bucurie, tuturor acestor persoane nevoiaşe.

În luna Februarie și Martie a anului 2013 , Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Ortodox Gherla, a desfășurat mai multe actiuni de ajutorare a persoanelor nevoiașe. Misiunea noastră nu ar fi fost posibilă fără sprijinul unor ”oameni cu sufletul deschis” din municipiul Gherla.
Datorită sprijinului domnului Alexandru Berengea și a doamnei Aurica Oltean mai multe familii din Gherla, Nicula și Bonț au primit alimente (ulei, orez, zahăr , fructe, legume,etc) și îmbrăcăminte.
Prezentăm mai jos familiile care au beneficiat de acest ajutor:

1.  Familia Mureșan Loredana din Nicula a primit alimente și îmbrăcăminte pentru întreaga familie.

2.  Familia Tămaș Monica din Bonț a primit un pachet cu  alimente.

3.  Doamna Păcurariu Lucreția din Gherla a primit un pachet cu alimente.

4. Familia Pop Ioan din Nicula a primit un pachet cu alimente și îmbrăcăminte.

5. Familia Mureșan Vasile din Nicula a primit un pachet cu alimente și unul cu îmbrăcăminte atât pentru copii cât și pentru părinți.

6. Familia Costea Gabriela din Nicula a primit un pachet cu alimente.

            Le suntem recunoscători tuturor celor care ne ajută, deoarece în zilele noastre se găsesc tot mai greu oameni care să fie dispuși să dea o mână de ajutor semenilor aflați în impas.
Dumnezeu să le răsplătească tuturor dragostea și jertfa!

Social 2013]
.

 

Pagina principala Sitemap Contact Termeni si conditii ©2012 Protopopiatul Ortodox Gherla.Toate drepturile rezervate.